Koeltechnieken
Koeltechnieken voor industriële en commerciële toepassingen in onder meer in de voedingssector
Koeltechnieken voor industriële of commerciële doeleinden in sectoren zoals de voeding (groenteverwerking, voedselbereiding, voedingssupplementen, zuivel, brouwerijen, veevoeders & agro, slachthuizen, visverwerking, grootkeuken, maalderijen, bakkerijen, traiteurs, superettes, enz.) Koeltechnieken omvatten: koelcellen, diepvriescellen, koelkamers, koelingsmeubelen maar tevens proceskoeling, steeds als maatwerk en desgewenst mét warmteterugwinning. Ook leveren en plaatsen we koelcellen voor particulieren: industriële koeltechnieken in huis toegepast.
Op zoek naar een specialist in koel- & vriesinstallaties? Onderhoudsarme en energiezuinige oplossingen voor ogen? Contacteer dan Ameel Technics, HVAC bedrijf en № 1 in innovaties met stevige referenties in koeling en klimatisatie in ondernemingen uit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en het Noorden van Frankrijk. Voor info ☎️ 0490 44 30 00 of vul even het contactformulier in en we beleggen een vrijblijvend gesprek.

